BDO munkaügyi portál

2018. április 25-ére már van programja: Ellenőrzési Maraton 2018 konferencia

2018. március 27. 11:29
Szerző(k): BDO admin

A BDO Magyarország HR Személyzeti Tanácsadó Kft. szervezésében idén első alkalommal kerül megrendezésre az „Ellenőrzési Maraton 2018” c. konferencia. A rendezvény a foglalkoztatással kapcsolatos hatósági ellenőrzéseket tárgyalja az adó, tb, munkaügyi, munkavédelmi, egyenlő bánásmód és adatvédelmi ellenőrzések szemszögéből.

A konferencia egyediségét az adja, hogy egy szakmai nap keretén belül az összes olyan hatósági ellenőrzési témakör tárgyalásra kerül, mely érintheti a munkáltatókat a foglalkoztatáshoz kapcsolódóan. Az egyes ellenőrzési témákat olyan kiemelkedő tudású elméleti és gyakorlati szakemberek tartják, akik az adott terület ismerőiként megfelelő információkkal tudják az Ön munkáját segíteni a felkészülésben.

Elfogadta meghívásunkat Dr. Bogdán Zsuzsanna, a NEAK főosztályvezetője, Dr. Zaccaria Márton Leó, a DE ÁJK egyetemi docense, Dr. Osztopáni Krisztián, a NAIH Audit osztályának vizsgálója, Dr. Tihanyi Tamás munkajogász (korábban munkaügyi felügyelő), Soós Tamás munkavédelmi szakember (korábban a Csongrád Megyei Kormányhivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Szakigazgatási Szervének igazgatója). Az adóhatóságot képviselő előadó felkérése folyamatban.